Friday, March 30, 2012

Schi Bucegi: valea Morarului + valea Bujorilor

Valea Morarului este una din cele mai frumoase si placute vai de schiat din Bucegi. De obicei inchei in fiecare an sezonul de schi, la sfarsitul lunii Mai cu o tura pe aceasta vale. De data asta pe Morar am inceput sezonul de vai 2012. In 11/03 am pornit o trupa voioasa spre cabana Omu cu scopul clar de a cobori pe Morar. Din cauza vantului puternic pe platou zapada era neobisnuit de putina pentru martie, a trebuit sa ne calculam bine traiectoria pentru a ajunge pe schiuri pana la Omu. Prima caldare avea putina zapada si multe placi de vant dar mai jos pe firul vaii se vedea foarte multa zapada in timp ce pe versanti era cam iarba. Coborarea a fost placuta alternand zapada tare cu zone unde am ocolit placi de vand si apoi un powder super in Poiana cu Urzici. Premiera a fost ca am reusit sa coboram pe valea Bujorilor pornind din poteca triunghi rosu si ajungand pe schiuri pana la Gura Diham. Superba aceasta vale ingusta si bine ascunsa in padure, zapada mare a facut sa putem trece peste obstacolele care o fac impracticabila in restul anului.

2 comments:

Ady said...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

www.schiuridevanzare.ro said...

Stimati vizitatori, bine ati venit în magazinul online www.schiuridevanzare.ro.Schiuridevanzare.ro este un magazin online dedicat in totalitatea iubitorilor sporturilor de iarna . Am inceput activitatea la inceputul anului 2007 prin vanzarea echipamentelor de ski en-gross , reusind sa atragem de partea noastra magazine si centre de inchirieri . Datorita multitudinii de cereri de la schiori amatori si profesionisti la jumatatea anului 2012 am luat hotararea de a crea un magazin online pentru a satisface nevoile clientilor . Fiind un importator direct , reusim sa punem la dispozitia clientilor produse la preturi atractive , fara alte comisioane .

Echipa Schiuridevanzare.ro este una profesionista , care tine mereu cont de parerile si cerintele clientilor , iar echipamentele pe care le oferim sunt in tendinte raportat la calitate pret . Prin includerea unei game diversificate de produse , clientul are prosibilitatea sa achizitioneze schiuri,clapari,snowboard,booti in functie de bugetul disponibil . Experenta , raportul calitate pret , discounturile oferite , calitatea produselor , eficenta sunt o parte din avantajele de care site-ul nostru dispune si care fac din noi partenerul dumneavoastra de incredere .Vom lucra in continuare la cresterea imagini site-ului , dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv , pentru a va mentine viu interesul si pentru a va facilita navigarea pe Schiuridevanzare.ro .

Asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra despre ceea ce am realizat pana acum si ce v-ati dori , ca si client , sa vedeti in viitor pe site , alte servicii de care ati dori sa dispuneti .