Tuesday, April 24, 2012

Expozitie foto "Brasovul medieval"


In perioada 24 aprilie – 15 mai 2012, Fotoclubul Exdeco impreuna cu Muzeul Civilizatiei Urbane, va invita sa descoperiti Brasovul medieval cu ajutorul unei expozitii de fotografie.

 Imaginile surprind atat cladirile simbolice ale orasului, dar si detalii si aspecte mai putin cunoscute celor care nu traiesc aici. De asemenea va veti putea delecta cu decorurile impresionante formate de orga din Biserica Neagra, de stradutele Scheiului sau de colorata parada a junilor.

 Membrii fotoclubului care vor expune sunt: Adrian Tanase, Arpad Udvardi, Dan Dinu, Dan Floroian, Ioan Nicolescu, Laurentiu Barza, Mihai Moiceanu si Virgil Nastasi.

 Expozitia este deschisă zilnic între orele 10.oo-17.oo la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, aflat în Piața Sfatului nr. 15. Vernisajul va avea loc marti 24 aprilie, de la ora 18.oo. Va asteptam!


2 comments:

Aerografie Ro said...

Salut!

Dacă îți place arta și vrei să susții talentul din țara noastră îți propun o colaborare. Sunt administratorul siteului aerografie.ro și îți ofer să facem un schimb de articole și linkuri între blogurile noastre.
Pentru a afla mai multe detalii despre oferta mea, intră pe linkul:
http://aerografie.ro/pages/schimb-de-linkuri

Adrian Moisa,
Y!mess: aerografie_ro

Bianca said...

Imi plac aceste evenimente in care expozanttii aduc cele mai bune obiecte de arta