Tuesday, December 7, 2010

A inceput


Parcarea pe o zi in Poiana 12 lei, urcarea in postavarul cu cabina mica 19 lei (25 la gondola). Peisajul de pe varf priceless !

Ora 16.50. Kanzel, Postavarul. Dupa un apus magnific, deasupra plafonului de nori, batranul Johan (made by Burton) coboara spre al 10-lea sau sezonul, si despica zapada pentru a mia oara poate. In siajul sau raman primele arabescuri ale sezonului, si o bucurie de nedescris: a inceput !


Duminica trecuta, dupa 6 luni de pauza am trecut la sezonul de iarna, urmeaza 6 luni de snow & ski ! Am dat prima linie cu placa in Kanzel (cea din stanga), cele din dreapta sunt ale lui Traian. Zapada era pana la genunchi in Postavarul, un pic tasata si nu ajungeai la iarba chiar daca nu era strat de baza. Pe Drumul Rosu ratracul a fost bagat pana sus si partia era in mult mai buna stare decat intr-o zi aglomerata de varf de sezon. In partea de jos partia este mult largita, chiar exista ramificatii noi acuma, sa vedem cum va rezista afluxului de turisti.

4 comments:

Unknown said...

faine fotografii si fain si locul

Unknown said...

as fi zis ca-i urma de skier nu de placa
mai larg, mai larg....

Laurentiu Barza said...

Nu, ca dupa aia se termina prea repede :))

Carolina said...

Buna ziua, am vizitat astazi blogul D-stra si as vrea sa va propun, daca va intereseaza, o colaborare cu www.informatiiprofesionale.ro.

Blogul are scopul de a promova gratis specialistii romani din diverse domenii. In prezent avem peste 100 de colaboratori, care publica din cand in cand cate un articol care vizeaza domeniul lor de activitate. http://www.informatiiprofesionale.ro/autor/ aici le puteti vedea profilurile.
Din ianuarie plaftorma va oferi si mai multe posibilitati de promovare si interactiune cu utilizatorii. Va functiona ca o retea sociala.
Daca vi se pare interesanta ideea, va rog sa-mi spuneti pentru a va oferi mai multe detalii.
Daca doriti, putem include linkul blogului D-stra pe profilul de pe informatiiporofesionale. Blogul are zilnic in jur de 2000 de vizitatori.

O zi cat se poate de frumoasa si imi cer scuze daca am deranjat.
Carolina