Wednesday, November 5, 2008

Members only !

Acum 3 saptamani am pornit intr-o tura de doua zile cu Floare de Colt. Interminabilele discutii din zilele precedente, in care se sustinea ideea participarii doar a membrilor clubului in tura a avut ca efect injumatatirea numarului final de participanti...
Initial tura era programata pe valea Gaura dar am hotarat sa urcam pe un nemarcat care incepea de la ref. salvamont din Bran. Am fost cu totzii suficient de praf ca sa reusim sa nu gasim refugiul !!! (deh, nici nu este pe vreo harta) asa ca din greseala iata-ne reveniti la planul initial. Pesemne muntele nu vroia sa isi dezvaluie secretele asa de usor... Ceea ce pana la urma s-a dovedit un lucru foarte bun caci in partea inalta a Bucegilor zapada era foarte mare (chiar si peste 1m pe alocuri !) iar ceata si vremea urata ne-au insotit ultimele ore ale ascensiunii. Daca am fi fost pe nemarcat lucrurile nu ar fi stat bine de loc... tinanad cont si de bagajele mari din spate si de problemele foarte serioase de orientare care ar fi aparut.
Dupa o zi de mers si lupta cu nametzii am ajuns la noua cabana Malaiesti, (unde au chiar si TV si am urmarit Romania-Frantza). Seara a continuat apoi in deja consacratul stil: "am venit, v-am baut, v-am tzucat !".
Totusi a doua zi am reusit sa fac o tura in zona inalta a muntelui, pe o vreme superba de data asta, impreuna cu foarte putinele floricele care au supravietuit dupa noaptea precedenta.












No comments: